Waarom Admi-on?

Ondernemers hebben er vaak een hekel aan. Maar ik, Petra Elzinga, help ondernemers zoals jij boekhouden leuk te (gaan) vinden! Als boekhouder in omgeving Leeuwarden werk ik vanuit mijn eigen kantoor, maar ook op locatie. Kies ook voor Admi-On Administratiekantoor in Hijum en krijg je administratie weer op orde.

Als boekhouder werk ik namelijk vanuit mijn missie, dat wanneer ik jouw administratie onder handen neem, het ondernemen voor weer een stuk plezieriger wordt!

Meer ondernemen

Na het aanbrengen van structuur, overzicht en inzicht hoef je niets meer te doen op financieel gebied! Behalve alles bij mij te dumpen. De administratie en belastingaangiften zijn dan ‘mijn probleem’. En moet je toch zelf een antwoord geven of een financiële vraag, dan heb je met een simpel WhatsAppje snel antwoord. Ik ben in verschillende opzichten: ‘bij de hand’.

Meer werkplezier

Doordat ik optimistisch ben ingesteld, maar daarnaast ook als ‘Petra Precies’ te werk ga, kan ik beloven dat ik vreugde schep in het bijhouden van jouw administratie. Met als resultaat dat jij meer tijd overhoudt voor je onderneming, gezin en hobby’s. Want een rondje fietsen, even lekker tuinieren of helemaal losgaan op de saxofoon, dat geeft toch zoveel meer lol aan het ondernemerschap? Wedden dat jij hierdoor ook meer werkplezier ervaart?

Lachen mag, toch?

Uiteraard begrijp ik dat het uitbesteden van je eigen administratie een serieuze zaak is en waar ook vertrouwen een belangrijke rol speelt. Maar ik kan het niet helpen dat ik vrolijk word van het bijhouden van een ander zijn boekhouding. Dus, wil jij een ervaren boekhouder waar je tevens lekker mee kan lachen? Neem dan contact met mij op!

Zoek je iemand die de administratie oppakt?

Ik ben er voor degene die geen idee heeft hoe hij/zij ‘het’ moet aanpakken of organiseren. Het: de administratie. En voor degene die hierover graag wil spreken met iemand die daar ervaring mee heeft. Maar die ook de administratie wil aanpassen aan de persoon en organisatie.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! ~ Charlie Chaplin

Over Petra
Ik ben Petra Elzinga, woon in het dorp Hijum, onder de rook van Leeuwarden (provincie Friesland). Voor wie het leuk vindt om te weten, ik ben gelukkig getrouwd en samen zijn we de trotse ouders van een zoon. Nadat ik mijn diploma Heao Bedrijfseconomie in de wacht heb gesleept heb ik veel ervaring opgedaan als Financieel Administratief Medewerkster bij verschillende bedrijven. Vervolgens ben ik mijn eigen administratiekantoor gestart in 2015, met de naam Admi-On Administratiekantoor. Nu ben ik al een aantal jaar zelfstandige en heb al heel wat uren besteed aan het bijhouden van de boekhouding van collega-ondernemers.

Wanneer gaat u uw administratie uitbesteden? Maak gerust een afspraak!

Profit First Professional Petra Elzinga